Fysiurgisk Massage

Pris og varighed:

30 min. koster 255 kr.

45 min. koster 350 kr.

60 min. koster 500 kr.


Der er mulighed for at købe klippekort, hvor der kan opnås en besparelse på ovenstående priser. Klippekort kan købes gennem mit bookingsystem eller direkte hos mig.

________________________________


Her kommer lige 3 gode grunde til, hvorfor du skal give dig selv tid til at få massage:


1. Øget blodcirkulation i dine muskler, så de bliver løsnet og mindre spændte og ømme. Sidder du meget ved en pc, så kan det være at dine skuldre og nakke bliver spændt og øm. Har du et arbeje, hvor du laver den samme

bevægelse mange gange i løbet af dagen, så kan det også være med til at give uhensigsmæssige bevægelsesmønstre og dermed ømme og spændte muskler.


2. Restitution af dine muskler, hvis du dyrker sport. Det kunne være, at du cykler meget, løber eller bare har give den gas med

havearbejdet hele weekenden og din krop nu er øm over det hele. 


3. Kan virke afstressende og beroligende også for mennesker med fx angst og depression. Har du en hverdag der er fyldt med arbejde, hente/bringe børn, daglige pligter og hvad der ellers hører til hverdagens hamsterhjul, så er en massagebehandling med til at skabe ro og velvære i kroppen.


Hos mig arbejder jeg med udgangspunkt i den fysiurgiske massage, som er en

dybdegående massage af væv og muskler.  


OBS! Har du én af nedenstående helbredsmæssige sygdomme skal du være opmærksom på følgende:


- Inflammatorisk gigtsygdom: Jeg massere ikke i området, hvor der fx er ledegigt


- Infektioner: Hvis du har feber, betændelsestilstande i kroppen, influenca m.m., så bliv under dynen, da jeg ikke masserer din krop før den er rask igen. Får du massage kan den påvirkning massagen giver kroppen risikere at forværre din infektion i kroppen. Din krop skal have ro.


- Cancer: Er du under behandling af en igangværende cancer sygdom, så giver jeg kun massage, hvis din læge har sagt ok til det. Er du terminal cancer patient har jeg mulighed for at gå ind og give en blød massage, hvor det er velværen der er i fokus.