Single Eyelash Extensions

Tid bookes ved sms til 42238824

Til dig som ønsker det mest naturlige look


Ønsker du flotte og fyldige vipper der holder i flere uger? Du sparer samtidig tid, da du ikke har behov for mascara.

Ved valg af single eyelash extensions påsætter jeg et enkelt hår ad gangen på hver enkel af dine vippe hår. 

Pris:

Nyt sæt vipper kr. 995

Opfyldning uge 3 kr. 550

Opfyldning uge 4 kr. 650

Efter uge 4 vil det svare til et nyt sæt vipper.

Behandlingstid:

Der afsættes 3 timer til nyt sæt vipper

Jeg anbefaler


Inden påsætning:

Den lim jeg bruger er godkendt, men har du allergi, hvor dine øjne bliver generet, så anbefaler jeg, at du kommer forbi og får nogle enkelte vipper påsat som allergitest. 

Når du ankommer til klinikken skal det være uden mascara og øjenmakeup, da det vil give bedre holdbarhed efter påsætning.

Pleje når du kommer hjem

Inden for de første 24 timer efter påsætning, er det vigtigt, at vipperne ikke bliver våde, da limen stadig hærder.

Undgå lange varme bade og ture i sauna. Og om sommeren kan varmen påvirke holdbarheden pga. sved. Det samme gør sig gældende ved jævnlig motion og svømning, da sved og vand kan være limopløsende.

Jeg anbefaler ikke anvendelse af mascara på dine eyelash extensions, da det kan mindske holdbarheden på dine vipper. Du må selvfølgelig gerne påføre mascara på dine nederste vipper, men vær forsigtig når du fjerner den.


Opfyldning og aftagning af vipper

Jeg anbefaler opfyldning efter 3-4 uger og hvis det er efter 4 uger, så svarer det til et helt nyt sæt og prisen vil være derefter.

Jeg anbefaler ikke, at du selv forsøger at fjerne eyelash extensions, da dette kan beskadige dine naturlige vipper. Du kan risikere at dine naturlige vipper knækker. Jeg anvender limopløsningsvæske som skånsomt fjerne vipperne.

OBS!

Husk, at omkring 10% af dine naturlige vipper fornyes hver måned. Derfor er det normalt at nogle af de vipper, hvorpå dine extensions er påsat, falder af.

Holdbarheden af dine extensions kan påvires af flere ting fx, hvis dine øjne nemt løber i vand. Der er også nogle mennesker der udskiller mere fedtstof fra huden end andre. Og disse fedtstoffer kan virke limopløsende.