PRISER

Massage

30 min. 240 kr.

45 min. 340 kr.

60 min. 500 kr.

90 min. 700 kr.


Skadesterapi

1. Konsultation

45. min. 350 kr


Opfølgning 30 min. 250 kr.


Optapening 30 min. 250 kr.


Tiden du booker er med til at sætte rammen for den massagebehandling du ønsker

Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget vi kan nå at massere, hvis du vælger at booke 30 minutter fremfor 60 minutter. Udgangspunktet for en hver massagebooking, vil dog altid være dit problemområde. Det kan også sagtens være, at du ønsker en massagebehandling pga. velværen i kroppen, så er det selvfølgelig det vi tager udgangspunkt i.

Sabrina

Spring vibes

Jasmine

Summer vibes

Sarah

Fall vibes

Michael

Winter vibes

Beskrivelse af de forskellige behandlingstider

30 min. massage 

Her vil der være tid til fx øvre ryg (typisk skuldre) og nakke. Det kunne også være ben, både for og bag.

45 min. massage

Her vil der være tid til lidt mere dybdegående massage fx med et bestemt fokus eller vi kan nå lidt mere, hvis det er det der er behov for. Det kunne være hele ryggen og nakke.

60 min. massage

Her vil vi have tid større gennembearbejdening af muskler fx hele ryggen, ben og nakke. Mange afslutter fx deres massage med 5 min. ansigstmassage.

90 min. massage 

Her kan vi komme omkring stort set hele kroppen 

Skadesterapi

1. Konsultation ca. 45 min.

Vi tager en snak om dit problemområder og derfra finder sammen frem til en fornuftig plan for den videre behandling. Behandlingen vil typisk være et miks af massage og øvelser du skal lave derhjemme. 

Opfølgning ca. 30 min.

Afhængig af hvilken skade/overbelastning du kommer med, så vil det typisk være sådan, at vi efter 1. konsultation ses igen 14 dage efter, for at følge op på planen for dit behandlingsforløb. Dog afhænger det af, hvilken skade du kommer med samt hvor indstillet du er på, at gøre en indsats selv.

Tapening ca. 30 min.

Med sportstape eller kinesiotape kan jeg hjælpe med fx aflastning af dine muskler i forbindelse med overbelastning eller hvis du har behov for støtte af fx ankelled, når du dyrker sport.

Jeg giver også gerne en instruktion i, hvordan du selv kan bruge tape.